Om mig / About me

Vem är privatpersonen Dennis

Jag är en man i 50-årsålder, bosatt i Roslagen norr om Åkersberga halvvägs mellan Stockholm och Norrtälje. Tillsammans med min familj, bestående av sambo, två barn och en katt bor jag i en villa som vi har haft sedan 2007. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och har således varit stadsbo innan vi valde att bosätta oss ute i skärgården i det lugn och den idyll som detta erbjuder.
Närmare om yrkespersonen Dennis,

Jag är en pragmatiker som brinner för att lösa olika typer av problem som kan förekomma i samband med uppstart och drivande av verksamheter inom nya verksamhetsområden. I dessa sammanhang är mina styrkor att planera, entusiasmera, leda och stötta mina medarbetare och samarbetspartners för att vi ska uppnå våra gemensamma mål och värderingar. I dessa sammanhang och syften har jag även lätt för att fatta beslut som jag självfallet också står för och tar ansvar för. En för mig grundläggande aspekt i dessa sammanhang är att verksamheter drivs av människor. Därför måste en verksamhet som jag deltar i alltid utgå ifrån medmänsklighet och att det inte får vara för långt avstånd mellan idé och beslut.
Idag är jag delägare och VD i företaget Ocean X Team AB, ett internationellt företag med inriktning på olika slags undervattensuppdrag, dykning och bärgning.

 

Dennis and ambitious entrepreneur, over the last Three decades Dennis Asberg has helmed many ventures -‐-‐ But, it’s exploring the depths of the ocean that’s his true passion.
Dennis has found things that no one else has found. The sea holds many secrets.
I know that I will find more amazing things, believe me … this is just the beginning.

You will see soon… sorry if I’m a secret, but I am a treasure hunter.

And now I have started my first blog, I hope you will follow my adventure 🙂

Dennis

 

Share This: